Skolepenge

Skolepenge opkræves i 11 rater, første gang i august måned. Alle beløb nedenfor er inkl. bøger og materialer. Der kan forekomme betaling til ture og arrangementer på skolen samt tøjpakker til elitesportsklasser.
Betaling skal tilmeldes PBS. Dette kan gøres her:

For skoleåret 2017 – 2018 udgør skolepengene:

0. – 5. klasse: 11 rater à 1.350,-
6. klasse: 11 rater à 1.450,-
7. – 10. klasse: 11 rater à 1.575,-

Evt. udmeldelse sker med en måneds varsel.

Der ydes søskenderabat til elever med samme folkeregisteradresse: På 2. barn: 10%, på 3. barn og følgende: 40%.

NB: Det er obligatorisk for børn i indskolingen at være tilmeldt SFO fra 0. – 2. klasse.

Skolefritidsordning (SFO):
11 rater à 1.250,-
Førskolebørn (SFO 1. marts – 30. juni 2017):
4 rater à 1.750,-
Ved mere end 1 barn i SFO (på samme folkeregisteradresse) ydes 50% rabat på barn nr. 2 og følgende.

Automatisk medlem af Realskolens Venner
Ved optagelse på Randers Realskole indtræder man automatisk som medlem af Realskolens Venner, hvis formål er at støtte og hjælpe elever på skolen. Som medlem er man eksempelvis med til at sikre støtte, så alle kan deltage i studieture, ligesom man er med til at donere legater til afgangselever. Medlemsskabet koster 10 kr. om måneden, der trækkes sammen med skolepengene. Du kan her læse mere: Realskolens Venner.