Nyt samarbejde med FANT (Football for a new tomorrow)

Randers Realskole har indgået et samarbejde med FANT, der står for ”Football for a new tomorrow”. Det er et spændende projekt, der vil støtte piger/kvinders rettigheder og pigers ret til at dyrke sport i Sierra Leone, der er beliggende i det vestlige Afrika. Projektet har som hovedmål gennem sport/håndbold og fodbold at uddanne piger i demokratiske principper og menneskerettigheder. Tidligere håndboldlandsholdsspiller Josephine Touray er Administrativ Chef i FANT, og projektleder på projektet HAND, Handball For a New Destiny, er vores kontaktperson. Se mere om HAND/FANT

Let rumpen og gør en forskel

Et af de første projekter i samarbejdet bliver ’Let rumpen og gør en forskel’, der på 3. år er overskriften for 8. klasses projekt i næste uge. Eleverne skal arbejde innovativt og entreprenant og gøre en forskel for andre. Nogle af klasserne samarbejder med Josephine Touray og organisationen FANT.

Første delmål i et mindre “for-projekt” er nået – 676 par sko er samlet ind og på vej til Sierra Leone. Næste mål er at samle 25.000 ind til en håndboldbane.

Billederne nedenfor er fra i går, hvor Josephine Touray var på besøg og fortælle om projektet, samt fra vores skoindsamling.